Ny bog om Køge fra Hit med Historien

Hit med Historien sender 20. juni endnu en bog på gaden: Køge 1973-1989 – på vores måde. Som altid sætter Hit med Historien fokus på Køge og undersøger, hvordan byens historie er specifik, og samtidig præget af periodens generelle udviklingstendenser.

Bogomslag til Hit med Historiens bind 8: Køge 1973-1989 - på vores måde

Bogomslag til Hit med Historiens bind 8: Køge 1973-1989 – på vores måde

Hit med Historien udgiver bøger om Køge bys historie fortalt for børn, men appellerer til alle med interesse for lokalhistorie. Denne bog, som er 8. bind i serien udgives i samarbejde mellem Køgebibliotekerne, Køge Museum/Museum Sydøstdanmark, Køge Byhistoriske Arkiv, Hastrupskolen og en pædagogisk konsulent.

Bogens tilblivelse
Bogens forfatter Troels Gollander, er lærer og har mange års erfaring i at skrive fagbøger til både små og store elever. Han skriver også fagtekster og laver geografiopgaver til undervisningsportaler. Desuden har Troels Gollander i en række år holdt kurser for skoleelever, der gerne selv vil skrive fagbøger. 

Som tidligere har der været en børnekonsulentgruppe knyttet til arbejdet med bogen. Denne gang har forfatteren fået inspiration og bidrag fra 8.b på Hastrupskolen.

På udgivelsesdagen åbnes for salget af bogen i byens boghandler, på Køge Bibliotek og i Køge Museums butik. Prisen er 125 kr.