Artikler · december 15, 2021 0

Tips og tricks til at indrette det perfekte teenageværelse

Det er ikke altid lige let at indrette et teenageværelse, uden det bliver meget tydeligt, at det er en teenager, der bor der. Det essentielle som en seng, et klædeskab, et skrivebord og et fjernsyn bliver også hurtigt upersonligt, men en ideel måde at personliggøre teenageværelset er på, er ved hjælp af plakater sort hvid, der ellers kan passe ind i ethvert farveskema. 

Til den sportsinteresserede 

Uanset om man er interesseret i fodbold, badminton, basketball, boksning eller dans, så er det altid fedt at vise sin familie og sine venner, hvad ens interesse er. Dette kan blandt andet gøres ved hjælp af sort hvid plakater, eftersom det er muligt at købe sort hvid plakater, der portrætterer mange af de store sportsstjerner, som ligeledes er en stor inspiration for mange yngre sportsudøvere. Sportsstjerner som Muhammad Ali, Kobe Bryant, Michael Jordan, Diego Maradona og Pelé har haft stor indflydelse på sportsverdenen i dag og ved at have dem hængende på sin væg, bliver ens værelse både personliggjort, men man er også med til at vise sin viden omkring sportsverdenens kulturelle betydning og påvirkning på samfundet.  

Til den musikinteresserede 

Vi lytter alle sammen til musik. Hvad end det er gennem radioen, streamingtjenester, vinyler eller CD’er, så er det de færreste, der kan skrive sig fri fra at lytte til musik på enten den ene eller anden måde. Musik har altid haft en stor plads i kulturen og det er herigennem mange af os udtrykker sig også selvom man ikke nødvendigvis selv spiller nogle instrumenter eller synger.  

En god måde at personliggøre sit værelse på, er derfor ved at hænge sort hvid plakater op af sine yndlingskunstnere. Plakater af Michael Jackson, Tupac, The Beatles, Jimi Hendrix, ABBA, Freddie Mercury eller Nirvana giver hver især sit udtryk, men er med til at fortælle gæsterne, hvad ens musiksmag den er og måske også hvad de så kan forvente, når de besøger én. Musik er noget, der samler os alle, uanset om man har samme musiksmag eller ej. 

Det lidt mere niche 

Selvom sport og musik kan være en stor del af ens personlighed og være ens primære interesser, så er der typisk også de lidt mere niche-prægede interesser, der skiller en ud fra resten. Hvad end det er ens interesse i kunst, som en Frida Kahlo-plakat kan repræsentere, ens interesse i film, eksempelvis i form af en James Bond-plakat, ens kærlighed til rejser, der ideelt kan illustreres med en plakat af Mount Fiji eller måske ens interesse i enten månelandingen, arkitektur eller historie, så er det muligt at finde æstetiske plakater, der repræsenterer lige præcis de områder af ens interesser. 

Plakater er altså en ideel måde at personliggøre teenageværelset på, da man herigennem kan fortælle meget om sine interesser ved at finde motiver og billeder, der repræsenterer dette. Ved at gå efter plakater i sort og hvid er det samtidig meget lettere at finde plakater på tværs af ens interesseområder uden man skal gå på kompromis med farvetemaet og man behøver derfor ikke at frygte, at plakaterne ikke komplimenterer hinanden.