Artikler · oktober 20, 2022 0

Sådan passer du på dit hjem når du skal have en hund

Hunde er en kæmpe glæde for enhver husholdning. Et nyt lille familiemedlem kan bringe masser af liv og glæde. Det kan dog være lidt af en proces at få trænet din nye hund til ikke at bide, kradse eller tisse i din bolig. Hvad enten du skal have en lille eller stor hund, så er det vigtigt at gøre, hvad du kan for at beskytte din bolig. Vi har derfor samlet nogle råd, som du kan bruge, inden du får dit lille nye kæledyr hjem.

1. Sørg for alt udstyr

Det er vigtigt at planlægge din lille hvalps ankomst. Det første man skal sørge for, er at have alt hvad din lille nye hund har behov for af redskaber. Det inkluderer foder, kurv og legetøj, som er essentielt for at din hund vil trives. Hvis du har planer om at fragte din hund fra det ene sted til det andet, er det også vigtigt at have en transports kasse. På Canem kan du finde alt hvad din hund har behov for fra foder, kurv til transportmidler.

2. Sørg for tryghed

Et ængsteligt kæledyr kan gøre stor skade. Hvis din lille nye hvalp ikke føler sig tryg når de er alene hjemme, er chancen for ødelæggelser meget større. Sørg derfor for at tage nogen uger fri, hvor du ikke behøver at efterlade din hund alene alt for længe ad gangen. Du kan med fordel prøve at efterlade din hvalp i et kvarter, en halv time, en time osv. og på denne måde træne den i at være alene lige så stille. Når du så endelig skal tilbage på arbejde, vil din hvalp med garanti føle sig meget mere tryg.

3. Sørg for aktiviteter

Selvom din hund ikke føler sig utryg ved at være alene hjemme, kan den stadig godt finde på at gnave i dine ting. Hvis din hvalp keder sig og ikke har noget at lave, så kan den  finde på at vende opmærksomheden mod dine møbler. Du kan derfor med fordel investere i noget legetøj, som kan stimulere din lille hvalps hjerne. Det er med til at underholde din hund og gøre den træt.