Artikler · oktober 12, 2023 0

Historien om Weibel El-Teknik: Fra Faderens Fodspor til Moderne El-Installation

Historien om Weibel El-Teknik

Historien om Weibel El-Teknik begynder med brødrene Dan og Ken Weibel, hvis passion for elektricitet og el-installationer førte dem til at etablere deres eget firma i 2010.

Brdr. Weibel: Fra Starten til i Dag

Fra de tidlige dage på Svends Allé til deres nuværende adresse på Telefonvej 6 i Søborg har brødrene skabt en stærk tradition for kvalitetsarbejde og pålidelig service.

Hans Weibels Arv

De fleste vil genkende Weibel-navnet, da brødrenes far, Hans Weibel, tidligere drev et lokalt el-installationsfirma og havde bl.a. Gladsaxe kommune som kunde.

Overgangen til Brdr. Weibel El-Teknik

I 2009 besluttede Hans Weibel at sælge firmaet, og det var dette skifte, der satte Dan og Ken Weibel på vejen til at starte deres eget eventyr inden for el-installation.

Dan og Kens Baggrund

“Det skulle være nu, hvis det skulle være,” siger Dan Weibel, der var idégrundlæggeren bag Brdr. Weibel El-Teknik. Han havde tidligere arbejdet hos sin far og besluttede at forfølge sin lidenskab yderligere ved at studere til el-ingeniør, en uddannelse, han afsluttede i 2007.

Ken Weibel, den anden halvdel af Brdr. Weibel El-Teknik, havde sin egen unikke baggrund. Han havde stået i lære hos Helbo Hansen og havde hele 18 års erfaring som serviceelektriker.

Fokus på Energioptimering

En af Dan Weibels særlige interesser er energioptimering. I 2014 opfandt han endda et energy-power-instrument, der skulle vise sig at skabe store besparelser i samarbejde med Gladsaxe kommune.

Modernisering og Tradition

Brdr. Weibel El-Teknik er i sandhed et firma, der bygger videre på deres fars stolte traditioner og værdier.

Fremtiden for Brdr. Weibel El-Teknik

Med en vision om at blive en moderne installationsvirksomhed med øget kundekontakt og en webbaseret tilgang til deres tjenester er Brdr. Weibel El-Teknik klar til at omfavne fremtiden.

Læs Mere om Brdr. Weibel El-Teknik

Læs mere om Brdr. Weibel El-Tekniks tjenester, herunder el-tjek, el-installation, og Energy Power meter og opdag historien om et firma, der bygger på stolte traditioner og ser frem mod en lys fremtid.