Artikler · april 6, 2022 0

Kom ud af de negative mønstre med omsorgsfuld og anerkendende parterapi

Kom ud af de negative mønstre med omsorgsfuld og anerkendende parterapi i København K

De negative mønstre for generelt lov til at fylde alt for meget i nutidens parforhold. Vi nedprioriterer kærlighedslivet og få ikke arbejdet på vores kærlighedsliv i et omfang, der står mål med den betydning, det faktisk har i vores liv. Den tætte kærlighedsrelation er noget af det allervigtigste vi har. Alligevel behandler vi det alt for tit med samme selvfølge, som vi har overfor om solen kommer til at stå op. Det gør den jo nok.

En parterapeut har ofte god erfaring med at give rum til en god og konstruktiv proces. I vil blive hjulpet til at finde intimiteten igen. Den som mangler,  der gør jer frustrerede og bringer det værste frem i jer. En parterapeut vil samtidig jer værktøjer og den rigtige indsigt i, hvad der skal til, for I kan komme ud af den destruktive spiral og det ødelæggende mønster, som trækker jeg ned.

Men det kræver samtidig hårdt arbejde. I skal arbejde på, at I bedre kommer til at forstå jer selv og den (negative) påvirkning i har overfor jeres partner, der også kommer fra København.

Det skal gøres på en nøgtern og ærlig måde, hvor ikke gør jer unødige antagelser eller såsom at trække på de gamle projektioner og erfaringer, I mener at have. Vi må gå ind i parterapien København K med åbent sind, og ikke stille os tilfredse med at der er ting, der er fejet ind under gulvtæppet.

Der skal gøres hovedrent, hvis vi vælger at gøre rent, med andre ord, og I skal have tillid til at begge har et ansvar for at jeres parforhold kan blive godt igen. Det er afgørende med helt rene linjer, ellers batter parterapien ikke til noget, desværre. Så der skal kigges i spejlet, hvis man går i parterapi.