Artikler · august 2, 2021 0

Mangler du også altid opbevaringsplads på børneværelset?

Det kan tit være uoverskueligt, når det kommer til opbevaring på et børneværelse, fordi der tit er rigtig mange ting, som der skal opbevares. Her kan det være en god ide at bruge Aykasa især i størrelsen maxi, som er stor og kan rumme rigtig meget i en kasse. Aykasa kasserne er ikke ligesom de normale opbevarings kasser, Aykasa kasserne har et meget fint design, som gør, at de kan være med til at pynte på værelset.

Det er selvfølgelig ikke kun www.littlehappy.dk/aykasa-maxi, som er et must-have på børneværelset. Aykasa kasserne kommer i 2 størrelser mere som er mini og midi. Mini og midi er også super praktiske at have på børneværelset. De er hver især gode i forskellige situationer fx er mini perfekt til opbevaring af nips og midi er god til opbevaring i skabe og kommoder.

Brug Aykasa maxi til opbevaring på børneværelset

Få styr på børneværelset med Aykasa maxi. Man mangler altid opbevaring på børneværelset, og det kan tit være virkelig svært at finde den rette opbevaring. Med Aykasa kasserne behøver du ikke at gemme dine opbevarings kasser væk, Aykasa kasserne har et fint design, som gør, at de er flotte at have stående fremme. Aykasa maxi er god til opbevaring af fx tøj der ikke passer til sæsonen. legetøj og bøger.

  • Tøj: Det kan tit være svært at finde plads til tøj, som ikke passer til sæsonen eller tøj, som ikke passer barnet pt. og så ønsker man heller ikke at pakke det for langt væk. Brug Aykasa maxi til opbevaring at tøjet, kassen kan nemt skubbes ind under en seng eller lægges oven på et skab. Ved at opbevare tøjet i Aykasa maxi har du altid det nemt tilgængeligt.
  • Legetøj: Har dit barn alt for meget legetøj, og bliver det meste af legetøjet kun brugt i perioder, kan det være en super god ide at opbevare det i Aykasa. Aykasa i størrelsen maxi er super god, da den har en god størrelse og kan rumme meget legetøj i en kasse. Kassen kan nemt skubbes ind under sengen, og på den måde være nemt tilgængelig for dit barn, som hurtig kan trække den ud igen.
  • Bøger: Hvis du har mange børnebøger, og ikke helt ved hvordan de skal opbevares uden at tage alt skabspladsen, kan du bruge Aykasa maxi. Aykasa er lavet i høj kvalitet og kan derfor holde til meget. Når kassen er fyldt kan du enten lade den stå fremme som pynt på en kommode, skubbe den under sengen eller lægge den oven på skabet.

Brug også Aykasa mini og midi på børneværelset

Det er ikke kun Aykasa maxi, som er super praktisk på børneværelset. Aykasa mini er super god til opbevaring af nips ting som fx små lege biler, perler, tusser og blyanter. Hvis du har et puslebord, kan du bruge Aykasa mini til at opbevare bleer, vådservietter osv.

Aykasa midi er også et must-have på børneværelset, hvis du ønsker masser af opbevaring. Midi er god til opbevaring i skabe og kommoder, dens gode størrelse gør, at den passer ind i de fleste skabe og kommoder. Her er midi god til at opbevare tøjet og sikrer, at det ikke vil falde og blande sig. Aykasa midi kan opbevare bamser, lego, barbie osv. Aykasa midi kan også bruges, hvis dukke Lise mangler en ny seng. Læg lidt blødt ned i kassen og vupti så er det en dukke seng.