Artikler · august 23, 2022 0

hvorfor og hvordan med hypnose?

Historien om hypnose:

Ordet “hypnose” er en afledning af “hypnose”. 

 Ordet “hypnose” blev foreslået i begyndelsen af ​​1820’erne af Étienne Félix d’Henin de Cuvillers, selv afledt af adjektivet “hypnose”, der betyder søvn og er blevet brugt medicinsk. 

 Sådan foregår en hypnosesession 

 Et stigende antal læger, tandlæger, psykologer og psykoterapeuter bruger hypnose som en del af deres behandling. Ordet hypnose bruges om personer, der bruger hypnose i deres terapi, mens en hypnoterapeut i Danmark normalt kun bruger hypnose til at fjerne et symptom (f.eks. hovedpine) eller klare sig (f.eks. rygning). nejtop de lidelser er en af stpidskompetencerne ved hypnoterapi J-hypnose

 

Når det kommer til hypnoterapi, starter du med en samtale for at afdække problemet. Under samtalen opdager klienten, hvad han vil i stedet for problemet, og sammen med hypnotisøren opbygges et mål. Hypnoterapeuten sørger herefter for, at klienten sidder behageligt og afslappet, inden hypnose begynder. Selve hypnosen begynder med at bringe dig ind i en meget behagelig og dybt afslappende trance ved hjælp af hypnotisørens kommunikationsteknikker. Det kan for eksempel gentages den samme sætning med små variationer, der hjælper med at fremme opmærksomheden og fokusere på de ønskede ændringer. Det kan også være brugen af ​​metaforer til at fremme ecstasy. Der vil altid være god til til hypnosebhandlingen Jed J-hypnose.

 

Umder jejamdæomger sårpre der omd på prbpævestoæomem

– Under hypnose bliver en person “programmeret” til at nå et mål ved hjælp af ressourcer fundet i det ubevidste. Hypnotisøren giver forskellige instruktioner til den bevidstløse person om at transformere gamle mønstre til mere konstruktive tanker og mere passende adfærd. I nogle tilfælde vil hypnotisøren bede personens bevidstløse give forskellige signaler for at tjekke, om forløbet forløber, som det skal, forklarer Ludmila Frolova. Kontakt endelig hypnose Vejle pø 30502503 ved sprørsmål

Tillid behadnlingn er behadndleren er særdeles vrigtig

Det er vigtigt at danne sig et positivt mål, som det ubevidste kan forstå. Det ubevidste kan ikke danne ideer til vores fordel, når vi bruger ordet ”nej” og fx siger ”jeg vil ikke være bange” – så vi insisterer altid på ”frygt”. Mål bør formuleres med vægt på, hvad du vil opnå – i dette tilfælde, “jeg vil være sikker,” siger Ludmila Frolova, for så kan det ubevidste danne sig et billede af, hvad du vil opnå, siger Ludmila Frolova. er at være sikker. er resultatet af at kombinere hypnose med terapi, finde årsagen til problemet, ikke bare fjerne symptomet. 

 Normalt er en del af bevidstheden til stede under hypnose, og du hører alt, hvad der bliver sagt. Det er også almindeligt at glemme det igen senere bevidst, mens det ubevidste vil huske alt og skabe en positiv forandring i livet. Når du arbejder med hypnose igen og igen, går du som regel dybere og dybere hver gang. 

 Når hypnosen er forbi, bringes du blidt og behageligt tilbage til virkeligheden. Du har al den tid, du har brug for, til at vende tilbage til virkeligheden for at føle dig godt tilpas, før du forlader sessionen. 

 Forskellige former for hypnose 

 Ordet hypnose er afledt af den græske søvngud Hypnos. Det er dog ikke søvn, da målinger af hjerneaktivitet viser, at det er alfaaktivitet og ikke deltaaktivitet som under søvn. Under hypnose bringes du ind i en anden bevidsthedstilstand, hvor du er afslappet og modtagelig for forslagene under hypnose. 

 Der findes mange forskellige former for hypnose – især er der to hovedretninger, der ligger til grund for de fleste former for hypnose, som skal nævnes: direkte hypnose og indirekte hypnose. 

 Direkte hypnose er den originale form for hypnose, også kendt som klassisk hypnose. I klassisk hypnose giver hypnotisøren direkte og meget præcise forslag – for eksempel “Luk øjnene og læg dig i seng!” eller: “De to hænder trykker sammen og klemmer, presser hårdere og hårdere!”. Moderne direkte hypnose udviklede sig fra det klassiske værk af Dave Elman og Gerry Kein. 

 Ved indirekte og permissiv hypnose får klientens ubevidste lov til at danne sine egne ideer, fx ved at bruge mere abstrakt og uspecifikt sprog. Det kunne være sætninger som: “Vil du lukke øjnene nu, eller vil du slappe mere af dine øjenmuskler, før du nyder at sidde i den smukke stol og slappe af dybere og dybere i hele din krop, lyt til min stemme…”. Indirekte ericksonsk hypnose er udviklet af Milton Erickson, som havde stor indflydelse på hypnose som behandlingsform, også i den medicinske verden. Ericksonsk hypnose er kendt verden over og er den mest udbredte form for hypnose

 

Slulle du have sprøgsmål tll behandlieren, er du altid velkommen til at ringe 30502503 eller sende en makl [email protected] ypnode Vejle har stortset sltid abent